Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK
Mottagning

Bjärred

040-41 80 00

HMC är just nu en del av Sveriges vaccinationskampanj mot covid-19.  Detta arbete tar avsevärda resurser i anspråk vilket kan påverka vår tillgänglighet. Vi önskar därför att våra listade som har möjlighet att skjuta på icke brådskande ärenden till efter vår vaccinationskampanj gör det.
Vi önskar samtidigt att alla ni som givit hos förtroende har tålamod med en tillgänglighet som för tillfället kan vara något lägre än vad ni vanligtvis brukar kunna förvänta.

Om mottagningen

I anrika banklokaler i hjärtat av Bjärred hittar du vår nya vårdcentral, barnmorskemottagning och BVC. Vi har gratis parkering bakom fastigheten. – välj oss redan idag så finns vi för dig när du behöver oss. Välkommen till HMC-familjen!

Hitta till oss

Norra Västkustvägen 4, Bjärred

Våra besökstider

Måndag8:00-16:00
Tisdag8:00-16:00
Onsdag8:00-16:00
Torsdag8:00-16:00
Fredag8:00-16:00
  • Bjärred

Hej Bjärred!
Nu har vi öppnat din nya vårdcentral i hjärtat av Bjärred. Här erbjuder vi vårdcentral med fysisk mottagning men också våra egna digitala tjänster och vårt unika mobila vårdteam för äldre – HMC Seniorhälsa.
Vi har även barnhälsovård / BVC och barnmorskemottagning.

Gillar du att vi på Hälsomedicinskt center väljer att satsa i Bjärred? Tror du på det vi står för och vill du hjälpa oss att etablera en härlig och kompetent vårdcentral mitt i samhället?
– välj oss redan idag så finns vi för dig när du behöver oss.