Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies) för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
Mottagning

Malmö

040-41 80 00

Om mottagningen

Vår primärvårdsmottagning på stadionområdet i Malmö är avvecklad och personalgruppen finns på mottagningen i Staffanstorp. Våra företagshälsovårdsinsatser i Malmö fortsätter oförändrat.

Hitta till oss

Våra besökstider

  • Malmö

För dig som är kund till HMC Företagshälsa så erbjuder vi våra tjänster oförändrat.

Vår primärvårdsmottagning är avvecklad och personalgruppen har flyttat till vår mottagning i Staffanstorp. Bakgrunden är att Hälsomedicinskt center och Kulan Idrottsskadecentrum inte funnit trygga former för fortsatt samverkan. Vi beklagar förändringen som påverkar din närhet till oss på HMC om du tidigare gått till vår mottagning på Stadion.  

Vad innebär förändringen för dig? 

  • Är du intresserad att behålla HMC som din vårdcentral och ta dig till Hjärup, Staffanstorp eller Lomma för akuta eller planerade besök till din läkare, sjuksköterska eller annan vårdgivare så är du varmt välkommen att fortsätta hos oss.
    I så fall behöver du inte göra något val – du är fortfarande listad till oss och du når oss som vanligt via 040-41 80 00 när du behöver rådgivning eller tid.

    • För dig som är över 75 år – vår äldremottagning i Hjärup/Staffanstorp når du direkt på telefon 040-41 80 25. Måndag till fredag kl 10:00-12:00 och 14:00-15:00.
  • Vill du ha din vårdcentral i Malmö och fortsätta din rehabilitering på Kulan Idrottskadecentrum så ber vi att du aktivt väljer en ny vårdcentral. Till Örestadskliniken kan du lista dig direkt  i receptionen på Kulan. Du kan också lista om dig till via www.1177 till den vårdcentral du önskar.
  • Sjukgymnasterna på på Kulan Idrottskadecentrum fortsätter sin verksamhet oförändrat genom ett nytt avtal med Örestadskliniken.

Har du frågor eller funderingar är du givetvis välkommen att kontakta oss. Du kan också läsa mer om våra andra mottagningar här på hemsidan.

Vi som arbetat på Stadion vill tacka för förtroendet och fina år på Kulan och hoppas att vi ses i Staffanstorp eller på någon av våra andra mottagningar – välkommen!