Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK
Mottagning

Landskrona

0418-48 27 50

Information on Coronavirus / Covid-19 från Kina

Om du vistats i Kina, Iran, Norra Italiens regioner i Lombardiet, Piemonte, Emilio-Romagna och Veneto, Sydkorea senaste 14 dagarna och har utvecklat symtom på luftvägsinfektion med eller utan feber gå inte in på mottagningen utan ring 1177. Ditt samtal tas emot av personal som hjälper dig vidare. – Klicka här – länk till Folkhälsomyndighetens frågor och svar om Coronavirus. – Klicka här – länk till aktuella rekommendationer för vårdgivare i Region Skåne. New Coronavirus From China. If you have visited China, Iran, Norra Italiens regioner i Lombardiet, Piemonte, Emilio-Romagna, Veneto and Sydkorea in the last 14 days, and have developed symptoms of respiratory tract infection and/or fever do not enter the clinic. Please call 1177. Staff will answer and help you with the next step.

Vattkoppsvaccin finns nu åter

Om mottagningen

På Industrigatan, just söder om centrum hittar du vår vårdcentral i Landskrona. Vi ligger vägg i vägg med vår företagshälsa och vi samarbetar nära. Har du tankar på att byta vårdcentral eller är du nyfiken på vad vi går för och står för? Läs mer om oss här och hur du på någon minut kan lista om dig med BankID. Och du – vi har gratis parkering. Välkommen!

Hitta till oss

Industrigatan 68, Landskrona, Sverige

Våra besökstider

Måndag8:00-16:00
Tisdag8:00-16:00
Onsdag8:00-16:00
Torsdag8:00-16:00
Fredag8:00-16:00
  • Landskrona

Välkommen till Hälsomedicinskt center! Vår vårdcentral i Landskrona har vårdavtal med Region Skåne och förutsättningarna för dig som patient är detsamma som på andra vårdcentraler. Nedan följer alla de tjänster vi erbjuder hos oss.