Mottagning

Arlöv

53 66 60 till FHV och 41 80 00 till Psykolog

Om mottagningen

Sedan maj 2015 ingår tidigare Företagshälsan Lomma-Arlöv i HMC-koncernen. Företagshälsovården kommer att utvecklas vidare tillsammans med vår FHV i Landskrona – Industrihälsan. Vi välkomnar alla nya och kända kunder till vår FHV och även dig som går till någon av våra psykologer på HMC – i Arlöv skapar vi en mötesplats för psykologisk behandling. Du parkerar vid Burlövsbadet och vår entrén ligger i samma byggnad just intill ingången till badet.

Hitta till oss

Badhusvägen 3, 23237 Arlöv

Våra besökstider

Måndag8:00-16:30
Tisdag8:00-16:30
Onsdag8:00-16:30
Torsdag8:00-16:30
Fredag8:00-16:30
  • Arlöv

Industrihälsan AB förvärvade den 7 maj 2015 Företagshälsan Arlöv-Lomma AB. Industrihälsan ingår i HMC-koncernen och har för avsikt att genom förvärvet utveckla utbudet av företagshälsovårdstjänster och expandera verksamheten i Malmöområdet.
Vi välkomnar alla anställda på företag som tidigare var anslutna till Företagshälsan i Lomma-Arlöv och även nya företag som söker en långsiktig och proaktiv företagshälsovård.

Våra vårdcentraler växer så det knakar, därför ser vi vår nya mottagning i Arlöv som en möjlighet för våra psykologer att under vissa dagar i veckan kunna arbeta nära varandra och även tillsammans med gruppföreläsningar och interventioner. Det ökar möjligheterna till teamarbete och att erbjuda mer grupper.

Observera att skyltning till mottagningen är ännu oförändrad, vi ber om överinseende med eventuell begreppsförvirring genom olika företagsnamn Hälsomedicinsk center, Industrihälsan och Företagshälsan Arlöv-Lomma. Vi kommer att förändra detta under hösten 2015.