Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK
Mottagning

Bjärred

040-41 80 00

Bjärred

Nu öppnar HMC Barnmorskemottagning och BVC i Bjärred! I anrika banklokaler mitt i hjärtat av Bjärred hittar du vår nya mottagning. Vi har gratis parkering bakom fastigheten som tyvärr för närvarande tas i anspråk av vårt byggföretag. Välkommen till våra nya mottagningar!
Mer info

Staffanstorp

Staffanstorps nya vårdcentral hittar du på Malmövägen! Vi delar entré med ortens bästa träningscentrum – Studio S. Har du tankar på att byta vårdcentral eller är du nyfiken på vad vi går för och står för? Läs mer nedan om vad vi går för och står för. Och du – vi har gratis parkering. Välkommen!
Mer info

Landskrona

På Industrigatan, just söder om centrum hittar du vår vårdcentral i Landskrona. Vi ligger vägg i vägg med vår företagshälsa och vi samarbetar nära. Har du tankar på att byta vårdcentral eller är du nyfiken på vad vi går för och står för? Läs mer om oss här och hur du på någon minut kan lista om dig med BankID. Och du – vi har gratis parkering. Välkommen!
Mer info

Lomma

I hjärtat av Lomma Strand hittar du vår vårdcentral i Lomma. En fantastisk miljö och bara ett stenkast från Lomma beach och Lomma hamn. Vi har en egen kostnadsfri parkering, uppge ditt registreringsnummer i receptionen – Välkommen!
Mer info

Hjärup

Mitt i byn vid Nafnes Gård intill Hjärups skola och församlingshemmet finner du vår nya fina vårdcentral! Verksamheten startade 2008 och har idag drygt 9000 listade patienter. Vi har en egen kostnadsfri parkering  – Välkommen!
Mer info

Malmö

Vår primärvårdsmottagning på stadionområdet i Malmö är avvecklad och personalgruppen finns på vår vårdcentral i Staffanstorp. Våra företagshälsovårdsinsatser i Malmö fortsätter med sin bas på HMC Företagshälsa i Arlöv.
Mer info