Staffanstorp

Nu är vår mottagning i Staffanstorp öppen – i allafall till viss del. Mottagningen är en filial till Hjärup och vi finns i nybyggda lokaler och delar entré med träningsanläggningen Studio S. Goda parkeringsmöjligheter finns kostnadsfri just utanför. Välkommen till oss!
Mer info

Arlöv

Sedan maj 2015 ingår tidigare Företagshälsan Lomma-Arlöv i HMC-koncernen. Företagshälsovården kommer att utvecklas vidare tillsammans med vår FHV i Landskrona – Industrihälsan. Vi välkomnar alla nya och kända kunder till vår FHV och även dig som går till någon av våra psykologer på HMC – i Arlöv skapar vi en mötesplats för psykologisk behandling. Du parkerar vid Burlövsbadet och vår entrén ligger i samma byggnad just intill ingången till badet.
Mer info

Landskrona

November 2014 öppnade vi vår nya vårdcentral i Landskrona! Verksamheten ligger centralt i Landskrona i samma lokaler som Industrihälsan och vi samarbetar nära. Har du tankar på att byta vårdcentral eller är du nyfiken på vad vi går för och står för? Läs mer om oss här eller kom ner och träffa oss på mottagningen. Du kan även lista dig direkt här på hemsidan.
Mer info

Lomma

I hjärtat av Lomma Strand hittar du vår vårdcentral i Lomma. En fantastisk miljö och bara ett stenkast från Lomma beach och Lomma hamn. Vi har en egen kostnadsfri parkering, uppge ditt registreringsnummer i receptionen – Välkommen!
Mer info

Hjärup

Mitt i byn vid Nafnes Gård intill Hjärups skola och församlingshemmet finner du vår nybyggda vårdcentral! Verksamheten startade 2008 och har idag över 7 500-listade patienter. Vi har en egen kostnadsfri parkering  – Välkommen!
Mer info

Malmö

Vår filial på stadionområdet i Malmö är avvecklas sedan 1:a februari. Vi tackar för förtroendet och många fina år på Stadion hälsar dig varmt välkommen till Staffanstorp eller någon av våra andra mottagningar.
Mer info