Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies) för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.

Staffanstorp

Nu är vår mottagning i Staffanstorp öppen – i allafall till viss del. Mottagningen är en filial till Hjärup och vi finns i nybyggda lokaler och delar entré med träningsanläggningen Studio S. Goda parkeringsmöjligheter finns kostnadsfri just utanför. Välkommen till oss!
Mer info

Arlöv

HMC Företagshälsa utgår från Arlöv när vi koordinerar och genomför FHV-insatser i Malmö-Lundområdet. Vår verksamhet utvecklas och växer i snabb takt. Här tar vi även emot primärvårdspatienter för psykologisk behandling. Välkommen till vår mottagning med gratis parkering vid Burlövsbadet!
Mer info

Landskrona

November 2014 öppnade vi vår nya vårdcentral i Landskrona! Verksamheten ligger centralt i Landskrona i samma lokaler som Industrihälsan och vi samarbetar nära. Har du tankar på att byta vårdcentral eller är du nyfiken på vad vi går för och står för? Läs mer om oss här eller kom ner och träffa oss på mottagningen. Du kan även lista dig direkt här på hemsidan.
Mer info

Lomma

I hjärtat av Lomma Strand hittar du vår vårdcentral i Lomma. En fantastisk miljö och bara ett stenkast från Lomma beach och Lomma hamn. Vi har en egen kostnadsfri parkering, uppge ditt registreringsnummer i receptionen – Välkommen!
Mer info

Hjärup

Mitt i byn vid Nafnes Gård intill Hjärups skola och församlingshemmet finner du vår nybyggda vårdcentral! Verksamheten startade 2008 och har idag över 7 500-listade patienter. Vi har en egen kostnadsfri parkering  – Välkommen!
Mer info

Malmö

Vår primärvårdsmottagning på stadionområdet i Malmö är avvecklad och personalgruppen finns på mottagningen i Staffanstorp. Våra företagshälsovårdsinsatser i Malmö fortsätter oförändrat.
Mer info