Tjänsten

Vaccination

Om Vaccination

Det är inte alltid enkelt att veta om vi behöver vaccinera oss.  Vad behöver du egentligen för skydd för på hemmaplan eller inför långa eller korta utlandsresor? På vår öppna barnmottagning vi ordinera och ge enklare vaccinationer till både barn som vuxna utan behov av tidsbokning. Annars bokar du till våra ordinarie läkare.

Här finns tjänsten

Mottagningar

  • Vaccination

Vår vaccinationsmottagning i Lomma på lördagar är tyvärr tills vidare stängd. Vi hänvisar därför fortsättningsvis till vaccinationer med stöd av våra ordinarie familjeläkare i Hjärup, Lomma, Landskrona och Malmö på vanliga mottagningstider. Då vi har mycket högt tryck till våra mottagningar tvingas våra sjuksköterskor prioritera hur snabbt du kan få en tid.

Gäller det enklare vaccinationer så finns även möjligheten att du kommer till vår öppna barnmottagning. Här kan vi ordinera och ge barn som vuxna enklare vaccinationer utan tidsbokning – läs mer under Öppen Barnmottagning.

Varje person och situation är unik och vårt mål är att leda och guida dig och dina nära och kära till att ta goda och sunda beslut kring vaccinationer och reseråd.