Tjänsten

Företagshälsa

Om Företagshälsa

Din hälsa påverkas av hur du mår under hela dygnet. Därför är en proaktiv företagshälsovård nyckeln till långsiktig hälsa både för dig som anställd och för ditt företag. Företag som aktivt arbetar med allt från ergonomi till stress och arbetsmiljö utvecklas till attraktiva arbetsplatser där anställda trivs och utvecklas.

Här finns tjänsten

Mottagningar

  • Företagshälsa

Hälsa är en förutsättning för ett sunt och hållbart arbetsliv. Hälsomedicinskt center Företagshälsa och Industrihälsan erbjuder en flexibel företagshälsovård som anpassas efter behoven i ditt företag. Vi har våra FHV-mottagningar i Landskrona och Arlöv samt kan även erbjuda företagshälsovårdsinsater på någon av våra vårdcentraler om ditt företag föredrar det.

Vi kan erbjuda dig och ditt företag skräddarsydda tjänster för att skapa förutsättningar för en långsiktig hälsobefrämjande livsstil för alla medarbetare. Vi har tjänster inom hälsovård, friskvård, rehabilitering och utbildning. På våra mottagningar i Landskrona och Arlöv finns allt från erfarna företagsläkare och företagssköterskor till hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, ergonom, sjukgymnast och psykolog.

Läs mer om våra erbjudanden för ditt företag på vår hemsida för företagshälsovård – klicka på länken här. 

Du kan också direkt kontakta vår VD Martin Forsmark på 070-549 93 17.