Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK
Tjänsten

Företagshälsa

Om Företagshälsa

Välkommen till vår FHV med djup kompetens i yrkesmedicin, arbetsmiljö och livsstilsmedicin. Vi undersöker och utreder, utbildar och rehabiliterar för att utveckla ditt företags hälsa. Om du är företagets hjärta och hjärna vill vi vara bolagets immunförsvar.

Här finns tjänsten

Mottagningar

  • Företagshälsa

Hälsa är en förutsättning för ett sunt och hållbart arbetsliv. Hälsomedicinskt center Företagshälsa och Industrihälsan erbjuder en flexibel företagshälsovård som anpassas efter behoven i ditt företag. Vi har våra FHV-mottagningar i Landskrona och Arlöv samt kan även erbjuda företagshälsovårdsinsater på någon av våra vårdcentraler om ditt företag föredrar det.

Vi kan erbjuda dig och ditt företag skräddarsydda tjänster för att skapa förutsättningar för en långsiktig hälsobefrämjande livsstil för alla medarbetare. Vi har tjänster inom hälsovård, friskvård, rehabilitering och utbildning. På våra mottagningar i Landskrona och Arlöv finns allt från erfarna företagsläkare och företagssköterskor till hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, ergonom, sjukgymnast och psykolog.

Läs mer om våra erbjudanden för ditt företag på vår hemsida för företagshälsovård – klicka på länken här. 

Välkommen att ringa om du är nyfiken på oss eller har frågor eller funderingar om vår verksamhet:
Verksamhetschef Patricia Cedervall 072-858 23 53
VD Martin Forsmark på 070-549 93 17