Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK
Tjänsten

Familjeläkare

Om Familjeläkare

En trygg och kompetent läkarkontakt är en hörnsten för dig med kroniska sjukdomar och vid akuta medicinska problem. Vi arbetar nära andra läkare,  sköterskor, sjukgymnaster och psykologer på vårdcentralen för din hälsa och strävar efter att lösa dagens problem idag. Vi vill med hög medicinsk kompetens guida dig till hållbara levnadsvanor. Välkommen!

Här finns tjänsten

  • Familjeläkare

På Hälsomedicinskt center har vi ett nära samarbete kollegor emellan. För en bättre helhetsbild av det du söker för gör vi gärna en teambedömning tillsammans med sjukgymnast, sjuksköterska och/eller psykolog. Ett trevligt arbetssätt utan väntan och remisser – vi kallar detta interdisciplinärt samarbete.

Våra läkare är specialister i allmänmedicin, även kallat famileläkare vilket innebär en bred kompetens  för att hantera alla akuta och kroniska sjukdomar på primärvårdsnivå. En familjeläkare är specialist på hela människan och helhetssynen är en viktig bas för ditt långsiktiga välmående. Familjeläkarens breda kompetens möjliggör omhändertagandet av flertalet eller alla de eventuella kroniska åkommor du behandlas för. Kanske behöver du inte gå till flera olika organspecialister utan vi kan ta ansvar för allt hos oss. Tala med din familjeläkare om vilka läkare du gått till tidigare så kan ni gemensamt göra upp en plan.