Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies) för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
Tjänsten

Barnmorskemottagning

Om Barnmorskemottagning

Vi vägleder dig som kvinna i alla skeden av livet. Har du frågor kring preventivmedel, behöver testa dig för könssjukdomar eller är du gravid och ska välja barnmorskemottagning? Kanske har du fått brev om cellprovstagning? I alla lägen är du välkommen att kontakta oss. Vi har eget ultraljud och vi är måna om att hela familjen mår bra under hela graviditeten. Välkommen!

Här finns tjänsten

Mottagningar

  • Barnmorskemottagning

Vi på HMC, Esplanaden 15 Lomma och Fredriks väg 1 i Hjärup, finns för dig i alla olika skeden av livet. Vi har ett nära samarbete med Vårdcentral- Barnmorskemottagning och Barnhälsovård. Alla besök för vård och rådgivning i samband med graviditet, preventivmedel, cellprover och sexuellt överförbara sjukdomar är kostnadsfria. Vi har vårdavtal med Region Skåne.

Till Barnmorskemottagningen kan du enkelt boka tid via BOKA DIREKT

I Lomma erbjuds Mammagympa-promenad med inriktning bäckenbotten och styrka: Helgfria Tisdagar kl 11. Samling på Gräsmattan utanför HMC Husets Baksida  dock .Kolla Facebook BVC-HMC för uppdatering vid dåligt väder.            

Vi har även Baby Café i Lomma helgfria Onsdagar 10-11.30 plan 3. Fika till självkostnadspris. Parkera din vagn på plan 2!

I Hjärup finns sjukgymnast Sofia Båghammar som är speciellt inriktad på kroppens återhämtning efter graviditet tex uttöjd magmuskler och bäckenbottenmuskultatur mm. Ring 040-418000 och boka tid i Hjärup.