Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK
Tjänsten

Barnmorskemottagning

Om Barnmorskemottagning

Vi vägleder dig som kvinna i alla skeden av livet. Har du frågor kring preventivmedel, behöver testa dig för könssjukdomar eller är du gravid och ska välja barnmorskemottagning? Kanske har du fått brev om cellprovstagning? I alla lägen är du välkommen att kontakta oss. Vi har eget ultraljud och vi är måna om att hela familjen mår bra under hela graviditeten. Välkommen!

Här finns tjänsten

Mottagningar

  • Barnmorskemottagning

Vi på HMC Barnmorskemottagning, Esplanaden 15 Lomma och Fredriks väg 1 i Hjärup, finns för dig i alla olika skeden av livet. Vi har ett nära samarbete med Vårdcentral, Barnhälsovård Sjukgymnaster och Psykologer vid HMC. Alla besök för vård och rådgivning i samband med graviditet, preventivmedel, cellprover och sexuellt överförbara sjukdomar är kostnadsfria. Vi har vårdavtal med Region Skåne.

Till HMC Barnmorskemottagningen i Lomma kan du enkelt boka tid via onlinetjänsten BOKA DIREKT, alternativt  via 1177.se mina vårdkontakter eller ringa oss på tel 040-418060 vardagar mellan kl. 11.00-12.00. Vi har öppen mottagning-sk ”drop in”, helgfri  måndag mellan kl. 15.00 – 16.45 för lätt och snabb rådgivning eller receptförskrivning av preventivmedel och STI -provtagning.

Vi har även Baby Café i Lomma helgfria Onsdagar 10-11.30 plan 3. Fika till självkostnadspris. Parkera din vagn på plan 2!

I Lomma finns sjukgymnast Therese Kanovas som är speciellt inriktad på kroppens återhämtning efter graviditet tex uttöjd magmuskler och bäckenbottenmuskultatur mm. Ring 040-418000 och boka tid. I Lomma erbjuder hon Mammagympa-promenad med inriktning bäckenbotten och styrka: Helgfria tisdagar kl 10.00. Samling utanför HMC-huset, Esplanaden 15. Alla är välkomna!

I Hjärup finns sjukgymnast Sofia Båghammar som är speciellt inriktad på kroppens återhämtning efter graviditet tex uttöjd magmuskler och bäckenbottenmuskultatur mm. Ring 040-418000 och boka tid i Hjärup. I Hjärup erbjuder Sofia Mammagympa-promenad med inriktning bäckenbotten och styrka: Helgfria Torsdagar kl. 09.30  Samling på gårdsplan utanför BVC , Fredriksväg, 1. Kolla Facebook BVC-HMC för uppdatering vid dåligt väder.   Alla är välkomna!