Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies) för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
Tjänsten

AI-projekt för bättre vård

Om AI-projekt för bättre vård

Nu erbjuder HMC i Lomma dig ett helt nytt sätt att förbereda dig inför besök hos oss. Läs instruktionen nedan – du skapar enkelt en egen profil. Välkommen till framtidens primärvård!

Här finns tjänsten

Mottagningar

  • AI-projekt för bättre vård

HMC i Lomma deltar från och med onsdagen den 3:e juli i ett pilotprojekt där vi erbjuder dig ett världsunikt verktyg för att öka din delaktighet och ge dina vårdgivare på HMC ett bättre underlag för sina medicinska bedömning. I verktyget AITOPYA tillför du intuitivt och enkelt viktigt information genom att svara på frågor som ställs till dig baserat på dina tidigare svar – detta sker med hjälp av artificiell intelligens – AI.

Du kan redan innan du ringer en sköterska på HMC göra ett viktigt förarbete som underlättar för både dig och oss. Om du inte kände till detta så kommer din sköterska i telefon att tipsa dig om att göra förarbetet innan du träffar din läkare eller sköterska – när vi väl ses på vår mottagning så kan vi fokusera helt på din undersökning och kvalificerade följdfrågor. Din vårdgivare får genom verktyget svar på många viktiga frågor och kan om de vill även få beslutsstöd via AITOPYA.

Lycka till och tack för din medverkan för att utveckla primärvården!