• Jobba hos oss


Vi söker leg sjuksköterska med diabeteskompetens till HMC i Staffanstorp
Staffanstorp
Ansök före 2018-03-15
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med diabeteskompetens och som vill vara med och utveckla vår mottagning i Staffanstorp. Lite om HMC i Hjärup och Staffanstorp Verksamheten i Hjärup har varit igång sedan 2009 och vi har idag drygt 11 000 listade patienter. Mottagningen har vårdavtal för vårdcentral, psykoterapi, barnhälsovård och barnmorskemottagning och du blir en del av ett härligt team av sköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, psykologer och läkare som trivs tillsammans och strävar efter att gemensamt lösa dagens problem idag. HMC i Staffanstorp är idag en filial till vår vårdcentral i Hjärup och vi planerar för att enheten på sikt blir en fristående vårdcentral som bär ett primärvårdsuppdrag för 6-7 000 listade patienter. Vi förväntar oss att mottagningen i Staffanstorp kommer att växa snabbt och likt andra vårdcentraler med goda omdömen i Nationell Patientenkät få mycket hög belastning, stor andel aktiva patienter och därmed ojämlika ersättningsvillkor. På HMC arbetar vi aktivt både mot politiker och tjänstemän för att Hälsoval Skånes resurser skall fördelas på ett mer jämlikt sätt som främjar utveckling av högkvalitativ och tillgänglig primärvård. Vi planerar för att starta en kvällsmottagning och vi ser därför framför oss att du har intresse av att en mindre del av ditt grundschema förläggs till kvällstid. Vi söker dig som – drivs av att möta patienten där den är och vilja ta ansvar för helheten – strävar efter att guida dina patienter till hållbara levnadsvanor – uppskattar en mindre organisation med korta beslutsvägar, flexibelt arbetssätt genom ett nära samarbete i realtid med sköterskor, psykologer och sjukgymnaster – vill vara delaktig i att utveckla en växande vårdcentral – vill bli en del av ett fantastiskt team av glada och kompetenta medarbetare Något om HMC-modellen – vi jobbar flexibelt och nära varandra i realtid – vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till både patienter och kollegor – vi är följsamma till aktuell evidens/rekommendationer – vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor. Tjänstgöringsgrad Efter överenskommelse. Tillträde Efter överenskommelse. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för www.halsomedicinsktcenter.se Du kan läsa mer om våra resultat i Nationell Patientenkät på www.patientenkat.se eller under Läsvärt på vår hemsida. Låter det intressant för dig så tveka inte att skicka in en ansökan. Du är också välkommen att höra av dig till vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09 om du har frågor eller funderingar kring tjänsten. Välkommen!
Ansök här
Läkare – specialist i Allmänmedicin
Landskrona
Ansök före 2018-03-20
Vi söker dig som är erfaren specialist i Allmänmedicin som vill vara med och bygga upp vår nyetablerade vårdcentral i Landskrona. Verksamheten startade november 2014 och har redan närmare 2000 listade patienter. Idag har enheten en fast anställd disktriktsläkare, en ST-läkare, distriktssköterska, diabetessköterska, en psykolog, en undersköterska samt två sjukgymnaster. Mottagningen delar receptionist och medicinsk sekreterare med vår företagshälsovård Industrihälsan här finns en fullständig FHV med företagsläkares där en även är specialist i allmänmedicin. Vårt arbetsmodell kallar vi HMC-modellen – några av våra hörnstenar i modellen är att vi jobbar nära varandra i realtid, att vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till våra patienter och kollegor, att vi är följsamma till aktuell evidens/rekommendationer och att vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor. – Drivs du av att möta patienten där den är och att verkligen vilja förstå och ta ansvar för helheten? – Strävar du efter att guida dina patienter till hållbara levnadsvanor? – Uppskattar du en mindre organisation med korta beslutsvägar och nära samarbete med psykologer och sjukgymnaster? – Vill du vara delaktig i att utveckla en vårdcentral från grunden? – Vill du vara med i ett fantastiskt team av glada och kompetenta medarbetare och aktivt arbeta med gränssnitt mellan primärvård och företagshälsovård? Låter det intressant för dig så tveka inte att höra av dig till oss. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för: www.halsomedicinsktcenter.se Välkommen! Välkommen
Ansök här
Intresseanmälan för att arbeta på Hälsomedicinskt center?
Landskrona
Ansök före 2018-03-21
Vi växer hela tiden och söker ständigt kompetenta, engagerade och passionerade talanger som är intresserade av att arbeta på någon av våra mottagningar och bli en del av vårt växande team. Har vi inga tjänster för närvarande och så finns kanske möjligheten lite längre fram. Skicka in en intresseanmälan så blir du kontaktad av vår HR-avdelning.
Ansök här
Leg läkare – specialist i Allmänmedicin
Landskrona
Ansök före 2018-03-20
Vi söker dig som är specialist i Allmänmedicin och vill vara med i teamet som utvecklar en av Skånes bästa vårdcentraler – Hälsomedicinskt center i Landskrona. Vårdcentralen startade november 2014, har närmare 4200 listade patienter och växer snabbt. Enheten har idag två fast anställda disktriktsläkare, två ST-läkare, tre, snart fyra sjuksköterskor med olika kompetensprofil samt psykolog, undersköterska och två sjukgymnaster. Mottagningen delar reception med vår företagshälsovård som erbjuder en komplett FHV. HMC i Landskrona är en del av HMC-koncernen som driver vårdcentraler, BVC och mödrahälsovård i Hjärup och Lomma samt företagshälsovård i Arlöv. Vårt arbetsmodell kallar vi HMC-modellen – några av våra hörnstenar är att vi jobbar nära varandra i realtid, att vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till våra patienter och kollegor, att vi är följsamma till aktuell evidens/rekommendationer och att vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor. Vi överväger att öppna en kvällsmottagning på vardagskvällar. Vi ser därför framför oss att du blir en av de tongivande läkarna för detta projekt och att du har intresse av att en del av ditt grundschema förläggs till kvällstid. Vi söker dig som – drivs av att möta patienten där den är och vilja ta ansvar för helheten – strävar efter att guida dina patienter till hållbara levnadsvanor – uppskattar en mindre organisation med korta beslutsvägar, flexibelt arbetssätt genom ett nära samarbete i realtid med sköterskor, psykologer och sjukgymnaster – vill vara delaktig i att utveckla en växande vårdcentral – vill bli en del av ett fantastiskt team av glada och kompetenta medarbetare Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för: www.halsomedicinsktcenter.se Låter det intressant? Välkommen med din ansökan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten ring gärna vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09. Tacksam om du lämnar ett meddelande eller skickar ett sms om du inte når fram så ringer Johanna upp dig. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Välkommen!
Ansök här
Vi söker distriktssköterska till HMC i Staffanstorp
Staffanstorp
Ansök före 2018-03-20
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår mottagning i Staffanstorp. Lite om HMC i Hjärup och Staffanstorp Verksamheten i Hjärup har varit igång sedan 2009 och vi har idag drygt 11 000 listade patienter. Mottagningen har vårdavtal för vårdcentral, psykoterapi, barnhälsovård och barnmorskemottagning och du blir en del av ett härligt team av sköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, psykologer och läkare som trivs tillsammans och strävar efter att gemensamt lösa dagens problem idag. HMC i Staffanstorp är idag en filial till vår vårdcentral i Hjärup och vi planerar för att enheten på sikt blir en fristående vårdcentral som bär ett primärvårdsuppdrag för 6-7 000 listade patienter. Vi förväntar oss att mottagningen i Staffanstorp kommer att växa snabbt och likt andra vårdcentraler med goda omdömen i Nationell Patientenkät få mycket hög belastning, stor andel aktiva patienter och därmed ojämlika ersättningsvillkor. På HMC arbetar vi aktivt både mot politiker och tjänstemän för att Hälsoval Skånes resurser skall fördelas på ett mer jämlikt sätt som främjar utveckling av högkvalitativ och tillgänglig primärvård. Vi planerar för att starta en kvällsmottagning och vi ser därför framför oss att du har intresse av att en mindre del av ditt grundschema förläggs till kvällstid. Vi söker dig som – drivs av att möta patienten där den är och vilja ta ansvar för helheten – strävar efter att guida dina patienter till hållbara levnadsvanor – uppskattar en mindre organisation med korta beslutsvägar, flexibelt arbetssätt genom ett nära samarbete i realtid med sköterskor, psykologer och sjukgymnaster – vill vara delaktig i att utveckla en växande vårdcentral – vill bli en del av ett fantastiskt team av glada och kompetenta medarbetare Något om HMC-modellen – vi jobbar flexibelt och nära varandra i realtid – vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till både patienter och kollegor – vi är följsamma till aktuell evidens/rekommendationer – vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor. Tjänstgöringsgrad Efter överenskommelse. Tillträde Efter överenskommelse. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för www.halsomedicinsktcenter.se Du kan läsa mer om våra resultat i Nationell Patientenkät på www.patientenkat.se eller under Läsvärt på vår hemsida. Låter det intressant för dig så tveka inte att skicka in en ansökan. Du är också välkommen att höra av dig till vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09 om du har frågor eller funderingar kring tjänsten. Välkommen!
Ansök här