Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Jobba hos oss

  • Jobba hos oss


Barnmorska med ultraljudskompetens till HMC
Lomma
Ansök före 2019-11-05
Vi expanderar och önskar förstärkning till vårt härliga team, vilket består av fyra kvinnor med lång erfarenhet inom mödravården. Du kommer genom ditt arbete med våra kvinnor och deras familjer, göra skillnad som påverkar deras framtid varför vi värdesätter att du är välkomnande, kan visa omtanke och respekt för allas lika värde. Det är också viktigt att du har ett driv, kan jobba självständigt men omdömesgill, ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga Du kommer jobba inom barnmorskemottagningens ackrediterade områden: mödrahälsovård, preventivmedel, organiserad cellprovsscreening, sexuell hälsa och identifiera sexuellt överförbara sjukdomar. Viss del av tjänstgöringen kommer vara förlagd inom Obstetriskt Ultraljud på vår mottagning i Lomma. Vi söker dig som – vill lösa dagens frågeställningar idag – drivs av att möta patienten där den är och vilja ta ansvar för helheten – uppskattar en mindre organisation med korta beslutsvägar, flexibelt arbetssätt genom ett nära samarbete i realtid med sköterskor, läkare, psykologer och sjukgymnaster – vill vara delaktig i att utveckla våra enheter. – vill bli en del av ett fantastisk team av glada och kompetenta medarbetare Tjänstgöringsgrad: 60-100%. Tillträde: hösten 2019 Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för: www.halsomedicinsktcenter.se Låter det intressant? Välkommen med din ansökan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten ring gärna Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09 som är rekryteringsansvarig. Tacksam om du lämnar ett meddelande eller skickar ett sms om du inte når fram så ringer Johanna upp dig.
Ansök här
Psykolog
Lomma
Ansök före 2019-10-20
Vi söker dig som är legitimerad psykolog att bli en del i teamet på en av Skånes bästa vårdcentraler belägen ett stenkast från Lomma beach. Då vår psykolog i Lomma tillträtt ett annat uppdrag inom HMC-koncernen och på sikt kommer att flytta sitt mottagningsarbete till vår enhet i Staffanstorp så letar vi efter dig med erfarenhet av och stort intresse för att arbeta i primärvård och inom avtalformen Vårdval psykoterapi. Lite om HMC i Lomma Verksamheten har varit igång sedan 2011 och vi har idag närmare 5 000 listade patienter. Mottagningen har vårdavtal för vårdcentral, psykoterapi, barnhälsovård och barnmorskemottagning och du blir en del av ett härligt team av sköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och läkare som trivs tillsammans och strävar efter att gemensamt lösa dagens problem idag. Vi växer fortfarande och har likt andra vårdcentraler med goda omdömen i Nationell Patientenkät mycket hög belastning. På HMC arbetar vi aktivt både mot politiker och tjänstemän för att Hälsoval Skånes resurser skall fördelas på ett klokt sätt som främjar utveckling av en högkvalitativ primärvård. Något om HMC-modellen Vårt arbetsmodell kallar vi HMC-modellen, några av våra hörnstenar är att – vi jobbar flexibelt och nära varandra i realtid – vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till både patienter och kollegor – vi är följsamma till aktuell evidens/rekommendationer – vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor. Tjänstgöringsgrad Efter överenskommelse. Anställningsform och tillträde Efter överenskommelse. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för www.halsomedicinsktcenter.se Du kan också läsa mer om våra resultat i Nationell Patientenkät på www.patientenkat.se Låter det intressant för dig så tveka inte att skicka in en ansökan. Du är också välkommen att höra av dig till vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på 0705-69 90 09 om du har frågor eller funderingar kring tjänsten.
Ansök här
Företagsläkare till HMC Företagshälsa
Landskrona
Ansök före 2019-12-30
Vi växer och söker dig som vill arbeta med helhet i den promotiva & med den arbetsrelaterad vården i nära samarbete med våra kunder och vårt team. Vi är en kvalitetsorienterad företagshälsovård med ett intimt förhållande till våra kunder och vi söker dig som vill fortsätta att utveckla våra tjänster och tillsammans med oss göra skillnad för våra kunder. Din huvuduppgift som företagsläkare hos HMC Företagshälsa är att såväl självständigt som i team arbeta för att lösa patientens/kundens utmaningar. Vårt team består av läkare, företagssköterskor, psykologer, hälsoutvecklare, arbetsmiljöingenjör, ergonom och osteopat. Vi har även en nära samarbete med våra kollegor i andra delar av HMC-koncernen som driver fyra vårdcentraler samt Barnmorskemottagning och Barnhälsovård. Tillsammans arbetar vi för våra kundföretag med medicinska, organisatoriska och sociala aspekter av arbetslivet som påverkar medarbetarens långsiktiga hälsa. Vi arbetar nära våra kundföretag och har god kunskap om de enskilda företagens förutsättningar och arbetsmiljö. Vi erbjuder en tjänst med möjlighet att utveckla såväl kundrelationer som våra tjänster och produkter. Du kommer även ha möjlighet att påverka både din roll och vårt erbjudande till kundföretag. Arbetsuppgifterna är relaterade till hälsa och säkerhet med fokus på individens, gruppens och organisationens välbefinnande. Detta genom arbetsuppgifter som: – Rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård – Lagstadgade hälsokontroller – Resemedicin – Utbildningar och seminarier – Alkohol- och drogproblematik – Fysiska, organisatoriska och sociala arbetsmiljöfrågor – Utredningar inom arbetsmiljö och arbetsförmåga – Rådgivning och rapportering till arbetsgivare – Tjänster utvecklade utifrån din egen kompetens – Medicinsk mottagningsverksamhet/rådgivning – Vidareutveckling av våra medicinska tjänster Din placeringsort är Landskrona men du kommer även vid behov utföra tjänster på våra andra enheter. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil. Vi söker dig som är utbildad företagsläkare alternativt legitimerad läkare/specialistläkare/specialist i allmänmedicin med erfarenhet av företagshälsovård. Fördjupad ortopedisk erfarenhet meriterande. Förmåga och vilja vara med och utveckla verksamheten En fördel med kunskap i yrkesinriktad rehabilitering Genuint intresse för människor, hälsa, organisation och arbetsmiljö. Viktigt att du är serviceinriktad, engagerad, flexibel, kommunikativ och lösningsfokuserad med en stark laganda Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, heltid eller deltid Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för www.hmcforetagshalsa.se/ www.halsomedicinsktcenter.se Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så tveka inte att kontakta vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på tel 0705 – 69 90 09 Ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Sjuksköterska / timmar
Lomma
Ansök före 2019-12-30
Hälsomedicinskt center är ett idédrivet och lokalt förankrat vårdbolag som leds och ägs av en grupp hängivna vårdgivare som vill förändra öppenvården i grunden. Vår vision är att erbjuda våra patienter/kunder en högkvalitativ, bevisbaserad vård som leder till en över tiden hållbar hälsa, ökad självständighet och möjlighet att leva sitt liv i enlighet med sina avsikter Bolaget grundades 2008 och arbetar genom vårdavtal med Region Skåne för vårdcentral, barnmorskemottagning, BVC och psykoterapi. Närmare 25 000 medborgare har aktivt valt någon av våra fyra vårdcentraler och vi placerar oss högt i Nationell Patientenkät – en årlig utvärdering av svensk primärvård. HMC är den snabbast växande primärvårdskoncernen i Skåne och står för såväl nystarter av mottagningar som för nya innovativa initiativ. Vi bedriver även högkvalitativ företagshälsovård på två mottagningar som tar hand om den arbetsrelaterade ohälsan för närmare 7 000 medarbetare på 400 medlemsföretag. Idag är vi över 110 medarbetare i HMC-koncernen och vi söker ständigt nya talanger till vårt växande team. Vår arbetsmodell kallar vi HMC-modellen, några av våra hörnstenar är: – att vi jobbar flexibelt och nära varandra i realtid och strävar efter att lösa dagens utmaningar idag – att vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till både våra patienter och varandra På våra mottagningar arbetar allmänspecialister, ST-doktorer, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, fysioteraputer och psykologer. Vi erbjuder, förutom tider till läkare och sjuksköterska, även besök på diabetesmottagning, astma/kol-mottagning och äldremottagning. Här arbetar vi i nära teamarbete med alla yrkeskategorier. Vi är ett härligt gäng som har roligt ihop, vi har god teamkänsla och hos oss trivs man bra. Med viljan att göra det lilla extra arbetar alla som ett team, med stor flexibilitet och omtanke för både patienterna och varandra. Vi genomför förändringsarbeten och nya utmaningar med positiv anda. Arbetsbeskrivning Vi söker en legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom primärvård för timanställning. Du får gärna ha specialistutbildning i diabetes eller astma/KOL men är inget krav. Dina arbetsuppgifter blir traditionellt mottagningsarbete och telefonrådgivning. Oavsett vilken av våra mottagningar du är på erbjuder vi dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Alla våra mottagningar arbetar och utvecklar enheterna tillsammans och med korta beslutsvägar löser vi saker enkelt. Vi söker dig som vill jobba så mycket du själv önskar och känner passar ditt liv. Du är van vid att arbeta självständigt, flexibel, är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i att utveckla våra mottagningar. Låter det intressant så ta en titt på vår hemsida www.halsomedicinsktcenter.se och skicka in en ansökan. Du är även varmt välkommen att ringa rekryteringsansvarig, Johanna Silfverberg på 0705-699009.
Ansök här
Intresseanmälan för att arbeta på Hälsomedicinskt center!
Landskrona
Ansök före 2019-11-07
Hej! Vi växer hela tiden och söker ständigt kompetenta, engagerade och passionerade talanger som är intresserade av att arbeta på någon av våra mottagningar och bli en del av vårt växande team. Har vi inga tjänster för närvarande och så finns kanske möjligheten lite längre fram. Skickar du in en intresseanmälan så så kontaktar vår rekryteringsansvariga dig om vi önskar veta mer om dig, din kompetens och erfarenhet eller om vi har något som vi tror kanske skulle passa dig. Utlyser vi vid en senare tidpunkt en tjänst som passar din kompetensprofil så ber vi dig söka tjänsten. En allmän intresseanmälan ersätter inte din ansökan till en utlyst tjänst. Vänligen Anders Tegenrot, VD Johanna Silfverberg, rekryteringsansvarig.
Ansök här