• Jobba hos oss


Intresseanmälan för att arbeta på Hälsomedicinskt center?
Landskrona
Ansök före 2017-12-22
Vi växer hela tiden och söker ständigt kompetenta, engagerade och passionerade talanger som är intresserade av att arbeta på någon av våra mottagningar och bli en del av vårt växande team. Har vi inga tjänster för närvarande och så finns kanske möjligheten lite längre fram. Skicka in en intresseanmälan så blir du kontaktad av vår HR-avdelning.
Ansök här
Legitimerad sjukgymnast
Landskrona
Ansök före 2017-12-01
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast och om vill vara med och bygga vidare på vår vårdcentral i Landskrona. Verksamheten startade november 2014 och har idag drygt 4000 listade patienter. Enheten har två fast anställda disktriktsläkare, två ST-läkare, tre, snart fyra sjuksköterskor med olika kompetensprofil, en psykolog, en undersköterska samt två sjukgymnastkollegor. På mottagningen finns även vår företagshälsovård – Industrihälsan. En komplett FHV med en företagsläkare som även är specialist i allmänmedicin. Vårt arbetsmodell kallar vi HMC-modellen – några av våra hörnstenar i modellen är att vi jobbar nära varandra i realtid, att vi arbetar med ett värderingsfritt förhållningssätt till våra patienter och kollegor, att vi är följsamma till aktuell evidens/rekommendationer och att vi arbetar aktivt med beteendeförändring för hållbara levnadsvanor. – Drivs du av att möta patienten där den är och att verkligen förstå och vilja ta ansvar för helheten? – Strävar du efter att guida dina patienter till hållbara levnadsvanor? – Uppskattar du en mindre organisation med korta beslutsvägar och ett samarbete i realtid med sjuksköterskor, psykologer och läkare? – Vill du vara med i ett fantastiskt team av glada och kompetenta medarbetare och aktivt arbeta med gränssnitt mellan primärvård och företagshälsovård? Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som sjukgymnast i primärvård, som trivs med högt i tak och högt tempo i ett öppet klimat där vi hjälps åt att lösa dagens problem idag. Vi ser gärna att du är OMI-utbildad Låter det intressant för dig så tveka inte att höra av dig till oss. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för: www.halsomedicinsktcenter.se Välkommen!
Ansök här
Företagssköterska
Landskrona
Ansök före 2017-12-15
Företagssköterska till Industrihälsan i Landskrona! Vi söker nu ännu en företagssköterska till vårt team. Industrihälsan är en proaktiv företagshälsovård med gamla anor. Sedan snart 60 år har företaget servat både tjänste- och industriföretag i Landskrona med omnejd. Industrihälsan erbjuder en heltäckande företagshälsovård och har djup kompetens inom arbetsrelaterad vård. Våra medarbetare vidareutbildar sig löpande och har ett nära samarbete med Arbets- och miljömedicin i Lund. Vi har följande kompetenser anställda – Företagssköterskor – Företagsläkare, – Arbetsmiljöingenjör – Ergonom/Arbetsterapeut – Hälsoutvecklare – Beteendevetare – Psykologer – Organisationskonsult – Sekreterare Vi samarbetar nära med vårt helägda dotterbolag HMC Företagshälsa i Arlöv som har kunder i Lund, Lomma, Arlöv och Malmö. Vi arbetar även nära våra fyra vårdcentraler i koncernen. Industrihälsan tillhör vårdkoncernen Hälsomedicinskt center (HMC) med primär- och företagshälsovårdsenheter i sydvästra Skåne. Våra vårdcentraler placerar sig i topp i Nationell Patientenkät och vår primärvård växer snabbare än våra vårdgrannar. HMC-koncernen befinner sig i tillväxtfas och har ambitionen att växa och öppna enheter på fler orter i Skåne. På Industrihälsan i Landskrona är vi ett glatt gäng som delar reception och fikarum med Hälsomedicinskt center primärvård i Landskrona och har stort utbyte av varandras erfarenheter, kompetens och humor. Du är – företagssköterska. Du har arbetslivserfarenhet från operativt arbete som företagssköterska eller sjuksköterska. – genuint intresserad av service och gott omhändertagande – självständig men trivs med att vara en verklig teamspelare – utvecklingsorienterad och intresserad av ständig utveckling och nyfiken på ny kunskap – flexibel och har god förmåga att hantera teamarbete i realtid och ha många bollar i luften – kundorienterad och serviceminded – intresserad av att skapa resultat med lönsamhet – modig och vågar anta nya utmaningar Låter det intressant för dig så tveka inte att höra av dig till oss eller skicka in en ansökan. Du når Johanna Silfverberg, rekryteringsansvarig på 0705-69 90 09. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för www.hmcforetagshalsa.se/ www.halsomedicinsktcenter.se
Ansök här